Generični programi

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Starši. Družina. Rod. Pomembni koncept za vsakega človeka.

Vsak človek je del družine. Vsak človek je del rodbine – obsežnega družinskega drevesa, ki vključuje ne samo bližnje sorodnike, ampak tudi tiste, ki so živeli pred stoletji in tiste za katere morda še nikoli ni slišal.

Vse kar se je zgodilo našim prednikom tudi v daljni preteklosti vedno pusti pečat na naših potomcih in pomembno vpliva na njihovo usodo.

Generični programi so ponavljajoči se scenariji, ki se v družini prenašajo iz generacije v generacijo. Nastajajo dolga leta, desetletja, stoletja. Temeljijo na prepričanjih, odločitvah in dejanjih prednikov, dobrih in manj dobrih. Nekateri programi, ki se kažejo v določenih življenjskih situacijah pozitivno vplivajo na nas, prispevajo k našemu razvoju in blaginji, medtem ko drugi popolnoma zastrupljajo naš obstoj.

Za boljše razumevanje naj navedem dva pogosta škodljiva scenarija:

Zavrnitev denarja – nezavedni odpor do dobrega zaslužka in uspeha v finančnih zadevah.

Zanikanje samega sebe – človek ne verjame vase, v svoje sposobnosti in jih ne uporablja v pravih trenutkih.

Negativni generični programi so žalosten rezultat nerazrešenih, nepredelanih ali psihološko travmatičnih situacij s katerimi se soočajo tisti, ki so bili pred nami. V večini primerov takšni življenjski scenariji ne izginejo sami od sebe, ampak vztrajajo v naslednjih generacijah dokler nevidni, a nepozabljeni dolgovi, ki jih je oseba podedovala od svojih staršev ali prednikov se ne odplačajo.

Generični programi ne vplivajo enako na vse potomce. Nekateri sploh ne opazijo njihove prisotnosti, drugim pa ohromijo življenje. V posebej hudih primerih generični programi tako kot močna prekletstva vodijo v postopno degeneracijo celotne družine zaradi osamljenosti, odsotnosti želje imeti otroke, neplodnosti ali tragičnih dogodkov. Vendar kot je že omenjeno nekateri od njih niso slabi, temveč ponujajo priložnosti, ki jih lahko izkoristimo sebi v prid.

Posamezniki, ki so podedovali breme družinske dediščine se pogosto ne zavedajo, da ne živijo po lastnem scenariju in si posledično po nepotrebnem očitajo za svoje neuspehe, ne razumejo kaj jim v resnici preprečuje, da bi bili zdravi, ljubljeni in srečni. Če se znebite škodljivih generičnih programov si povrnete polno, svobodno življenje. To se doseže z posebnim, najbolj zapletenim in zaprtim področjem magije – delo z rodom. Pri reševanju tovrstnih težav laična pomoč ne more pomagati.

Čiščenje Čiščenje