Karmični Odnosi

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Kompleksna, večplastna tema. Na kratko bom orisala koncept, ki mi je bil posredovan in večkrat potrjen v praksi.

Obstoj duše je neizpodbitno dejstvo.

Obstaja duša, pretekla, sedanja in prihodnja življenja. Cikel ponovnega rojstva je dolga pot do svetlobe.

Ko gremo skozi to vsak od nas stori dobra in slaba dejanja, s čimer si olajša ali oteži nadaljnje napredovanje po poti usode.

Breme grehov in njihovih posledic ne ostane nekaznovano in ne izgine samo od sebe. Pretekle napake je treba popraviti v sedanjem ali prihodnjem življenju.

Temu se je nemogoče izogniti, vendar je mogoče pospešiti ta proces s tako imenovanimi karmičnimi odnosi praviloma z ljudmi, ki imajo podobne težave.

Včasih nas z njimi združi višja sila, včasih pa jih srečamo sami, ker podzavestno čutimo njihov pomen za nas. Močno privlačnost drug do drugega ljudje pogosto zamenjujejo s tisto prav eno in edino ljubeznijo, vendar je takšno dojemanje napačno. Marsikdo je nagnjen k željam, a v tem primeru pod romantičnim ovojem se skrivajo problematični posamezniki in nič drugega.

Karmična razmerja so praktična in koristna v smislu pokore za pretekle grehe, vendar prinašajo le malo sreče. Življenje v kraterju vulkana je zanje najprimernejši opis. Vrele strasti, burna čustva, konflikti, zlorabe, pogoste ločitve in sprave ter drugi negativni dogodki čakajo partnerje, ki vstopijo v takšne zveze, čeprav ne takoj, a neizogibno.

Karmični odnosi sprožijo mehanizem za pospešeno predelavo lastne dediščine in dediščine prednikov. To je njihov ključni namen. Od njih ne smete pričakovati iskrenosti čustev, lepih ljubezenskih zgodb ali srečnega zakona. Pogosto se zgodi, da ena od strani uspešno popravi napake prejšnjih inkarnacij, nato pa izgubi zanimanje za drugo polovico in prekine zvezo, s čimer pahne prej ljubljeno osebo v stanje popolnega kaosa.

Zgoraj navedeno je značilno za situacije v katerih oba partnerja ne vesta ničesar o skritem bistvu tega, kar se jima dogaja, ne zavedata se kaj točno ju privlači. Razumevanje pravega stanja, natančna diagnostika vzrokov karmičnih odnosov, a najpomembneje je sprejemanje informacij in obojestranska želja prehoditi pot odrešitve pušča možnost za bolj pozitiven izid.

Ljubezenska Magija Ljubezenska Magija