Ljubezenski Urok

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Ljubezen je čudovit občutek. Čist in svetel vir življenja. Najboljši pesniki, pisatelji, filozofi, znanstveniki v preteklosti in sedanjosti nikoli niso mogli najti izčrpne definicije ljubezni. Ta občutek je določal in bo določal usodo ljudi. Vsak človek ima pravico ljubiti in biti ljubljen, vendar se ne more vsakdo sprijazniti s pomanjkanjem ljubezni do sebe. Če se ljubezen ne vrača je to zelo boleče. Duševne bolečine, poželenje in sebičnost pogosto ženejo moške in ženske k nepremišljenim dejanjem. Zelo slabo je, če človeka razjeda poželenje ali sebičnost, ljudje, ki so obsedeni s strastmi praviloma pripravljeni storiti vse. Številni ljudje so se srečali s podobnimi situacijami, nekateri že leta in leta doživljajo posledice čarovništva, ne da bi vedeli kaj točno se jim je zgodilo.

Ljubezenski urok je čarovniški vpliv, ki je ves čas v povpraševanju. V nasprotju z oglaševalskimi obljubami in naivnimi fantazijami tovrstni rituali ne prispevajo k nastanku resnične ljubezni, temveč samo povzročijo, da žrtev čuti privlačnost, močno hrepenenje po določeni osebi. Ljubezenski urok je odvzem svobodne volje človeka, ki je dana od zgoraj, grobo vmešavanje v usodo posameznika, pravzaprav je to nasilje nad njegovo zavestjo. Vpliv ljubezenskega uroka je kratkotrajen in zahteva redno obnavljanje. Tudi najpreprostejši ljubezenski uroki človeka v bistvu prisilijo, da naredi nekaj, česar sam ni želel, kar pomeni, da so po svoji naravi destruktivni. Neustrezno izveden ljubezenski urok pogosto se spremeni v urok. Kot lahko predvidevate, takšno početje dolgoročno se ne obnese in se dobro ne konča.

Nenavadna, neustavljiva privlačnost do ženske ali moškega, obsesivna želja, da bi bili nenehno blizu. Postopno poslabšanje dobrega počutja, sprememba vedenjskega vzorca, napredovanje slabih navad (alkoholizem). Izguba racionalnega razmišljanja, nenadna brezbrižnost do ljubljenih do te mere, da je človek pripravljen prekiniti zakonsko zvezo (stabilno razmerje), povečana razdražljivost, neutemeljena agresivnost. To so značilni znaki ljubezenskega uroka. Srčni pogovori ob kavi, poskusi obujanja čustev, posvetovanja s psihologi – tradicionalne metode boja za ljubljeno osebo niso vedno primerne za vsakdanje situacije in so preprosto neučinkovite proti čarovništvu.

Če sumite na ljubezenski urok, me kontaktirajte. Rešila bom vaše težave, pomagala vam bom se znebiti kakršnega koli zla in negativnih stvari.

Čiščenje Čiščenje