Magična Lepota

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Lepota je bila ves čas predmet občudovanja in navdiha. Z razvojem družbe, znanosti in tehnologije pojem za lepoto se je spreminjal in so se pojavili novi načini izboljšanja videza. Ena stvar je ostala nespremenjena – želja po privlačnem videzu. In to je povsem upravičeno. Lepi ljudje praviloma uživajo v pozornosti drugih, so bolj samozavestni, lažje dosežejo uspeh v življenju in svoje cilje.

Lepoto pogosto imenujemo naravni dar, v veliki meri pa je povezana tudi z našim notranjim stanjem. Ob veselih trenutkih človek dobesedno žari od znotraj, medtem ko depresivno razmišljanje, presežek negativne naravnanosti, posledice bolezni, čarovniški vplivi pustijo temen pečat na obrazu in ga postarajo. Tradicionalni lepotni postopki skupaj z rednimi obiski specializiranih salonov v takih primerih le malo izboljšajo stanje. Včasih še poslabšajo, ne da bi odpravili resnične vzroke težav.

Pomlajevanje. Privlačnost. Vitkost. Brez zdravil, injekcij, ki iznakazijo obraz, napornih treningov, strogih diet in raznih dvomljivih praks. Ali je to možno?

Naj na kratko odgovorim: možno. V moderni dobi kozmetologije in plastične kirurgije magija lepote ostaja učinkovita. Čeprav ne zagotavlja neposredne pomoči v boju proti čarovništvu, kljub temu ostaja pomembno uporabno orodje, ki omogoča po odpravljanju čarovništva poudariti prednosti, skriti pomanjkljivosti in tako pridobiti večjo možnost, da postanete opaženi, zaželeni in uspešni.

Za vsa vprašanja me lahko kontaktirate.