Moja Hiša

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Moj dom, moja trdnjava. Postulat, ki ga poznajo vsi. Pomen hiše je velik: z njo je povezanih veliko dogodkov v našem življenju. Dom ni samo prostor ograjen s stenami, ima svojo energijo in vzdušje. Včasih vzdušje v domu ni preveč prijetno.

Nenehni prepiri in škandali, depresivno vzdušje, nenavadne zdravstvene težave, nočne more, občutek prisotnosti nekoga drugega itd. Kako je nekoč udoben dom nenadoma postane neprijetno mesto za bivanje? Razlogov je veliko, a med njimi so tisti, ki jim je vredno posvetiti posebno pozornost.

Mračna zgodba. Takšne stvari pri najemu/nakupu nepremičnine ne zanimajo vsakogar, a stanovanjski fond včasih predstavlja izjemno zanimiva presenečenja. Ni priporočljivo kupiti stanovanje, ki je postalo kraj umora ali samomora.

Določen pečat lahko pusti bližina težavnih, neadekvatnih ali hudo bolnih ljudi.

Predmeti najdeni/pobrani na ulici in prineseni v hišo. Huda napaka. Če je najdba dragocena, potem obstaja večja verjetnost, da se je nekdo želel znebiti svojih težav. Zato ni dobro pobirati stvari na cesti. To velja tudi za sprejemanje daril ali nakup rabljenih stvari. Takšni prihranki pri novih oblačilih, pohištvu, opremi, igračah za otroke v določenih okoliščinah se izjalovijo.

Gostoljubnost. Dobra družbena tradicija preteklosti v realnosti sodobne družbe pogosto prinaša le težave. Pogosto prezrta resnica: tisti, ki imajo dostop do vašega doma lahko pridejo s slabimi nameni. Darila gostov ali stvari, ki jih skrijejo z zlonamernimi nameni tudi nepomembne (na primer igla) imajo lahko negativen, uničujoč učinek. Preprosto pravilo: dom je ozemlje za najbližje, ostale pa lahko srečate v kavarni, baru, restavraciji ali kjerkoli drugje. Še posebej pomembno je za tiste, ki so uspešni v poslu ali srečni v zvezi/zakonu. Brez trdnega zaupanja v iskrenost darovalca je bolje, da od njega ne sprejmete ničesar.

Zgoraj navedeni razlogi niso nepopravljivi. V svoj dom lahko vrnete mir in tišino tudi v težkih primerih. Kako to narediti je drugo vprašanje.

Če sumite, da je v vašem domu negativna energija me kontaktirajte. Rešim vaše težave, pomagam se znebiti kakršnega koli zla.

Čiščenje Čiščenje