Pravila

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Diagnostika je plačljiva. Visoka učinkovitost, zagotovljen rezultat.

Ne delam z osebami, mlajšimi od 20 let. Za mlajše od 25 in po 65 letu starosti je obseg pomoči omejen. Neustrezne zahteve ostanejo brez odgovora.

Osebni sprejem je le za najtežja, nujna stanja. V drugih primerih se daje prednost delu na daljavo.

Moja praksa vključuje osvobajanje težke dediščine prednikov, čarovništva, nakopičene negativne naravnanosti. Odpuščanje grehov ne izvajam. Izdaja, prevara, kraja, obrekovanje, nepripravljenost odplačati dolgove, nasilje, uničenje družine nekoga drugega, druga neprimerna dejanja ali zločini proti ljudem – kar ste nekoč storili, plačati boste morali za to sami.

Ne delam črne magije, nikomur ne škodim. Možno je pravično povračilo. Z odpravo čarovniških vplivov, storilcu življenje se lahko zaplete sorazmerno s težo njegovega dejanja. Koliko zla je prinesel, toliko ga bo požel sam, sicer ne takoj, a neizogibno.

Z moškimi delam samo na področju vedeževanja in odpravljanja negativne naravnanosti. Torej, delam z naročnikom in njegovimi najbližjimi. Ne pomagam pri prisilnem vračanju bivših žena (ljubic).

Hudih odvisnosti (alkoholizem, odvisnost od drog) in bolezni ne zdravim. Pravo zdravljenje ljudi je dolgotrajno trdo delo, pogosto nevarno za zdravilca. Med predniki so bili zdravilci, zato situacijo poznam iz prve roke. Moje stališče do tega vprašanja je nespremenjeno: strokovna medicinska oskrba je osnovni temelj. S pomočjo magije se lahko odpravi škodljive učinke čarovništva, se ustavi nadaljnje širjenje negativnega. Grobo rečeno, parazit se odstrani iz telesa, vendar bolezni, ki so se razvile zaradi njegove prisotnosti je treba zdraviti z uporabo impresivnih dosežkov sodobne medicine.

Moj pristop k reševanju problemov je objektiven in dosleden. Pustite prazne fantazije, življenje, ki ga je uničilo zlo ne moremo spremeniti čez noč. To, kar je življenje zastrupljalo vrsto let, bo minilo, dobre stvari bodo zagotovo prišle, vendar bo trajalo. V večini primerov prve pozitivne spremembe pričakujemo že v procesu dela z človekom, okrevanje (duševno in fizično) traja približno mesec dni, s kasnejšim izboljšanjem.

Nimam pomočnikov, na sporočila odgovarjam sama, zaradi natrpanega urnika ne morem vedno dvigniti telefona. Nekateri ljudje ne iščejo magično pomoč, ampak psihološko podporo, po možnosti brezplačno. V želji, da bi delili svojo bolečino lahko govorijo ure in ure. Ne nudim psiholoških storitev, prosim vas, da cenite moj čas. Za začetek mi bo dovolj kratek opis vaše situacije. Na primer: mož je odšel k ljubici, želim ga vrniti.

Avdio/video klicev od neznancev brez predhodnega dogovora ne sprejemam. Nadležni klici niso dobrodošli. Pustite mi besedilno ali glasovno sporočilo, odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.