Prekletstvo

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Beseda. Njena moč je ogromna. Samo ena beseda lahko prinese veselje ali razočaranje, vzame upanje, blagoslovi ali obsodi na nesrečo.

Že od pradavnine so ljudje poznali izjemno moč besed in se k njej zatekali iz različnih razlogov. Ljudi motivirajo različne stvari. Nekatere motivirajo nizke strasti, razvade, jeza, zavist, sovraštvo. Spet drugi pa imajo željo po maščevanju.

Prekletstvo je izredno negativna verbalna želja. Ima različne oblike. Najbolj učinkovito je prekletstvo izrečeno v trenutku obupa zaradi slabih dejanj (zločinov) drugih ljudi. Človek s svojimi negativnimi čustvi in ​​besedami povzroči zlo storilcu. Prekletstvo se izvaja tudi s pomočjo posebnih čarovniških oziroma verskih ritualov.

Včasih neprijazno sporočilo se razširi tudi na člane sovražnikove družine in kot genetska dediščina se prenese na vsako naslednjo generacijo. Ali prekletstvo prizadene vse člane rodu je odvisno od okoliščin. Lahko je prizadeta samo moška ali ženska linija.

Značilni znaki prekletstva na katere je treba biti pozoren: ponavljanje slabih dogodkov v življenju prekletega in njegovih potomcev, sovraštvo med sorodniki, neizogibno uničenje poslovnih začetkov, nepremostljive finančne težave, vegetiranje v revščini, neozdravljive dedne bolezni, stalne neuspehe v ljubezni, osamljenost, moralna degradacija, duševne motnje do popolne norosti, zgodnja nasilna smrt. Najhujše situacije privedejo do izumrtja celotne družine zaradi neplodnosti, samomora ali tragičnih dogodkov.

Kako odstraniti prekletstvo? Za razliko od drugih čarovniških vplivov navadnemu človeku je to skoraj nemogoče storiti, tega ne more narediti vsakdo, ki je poznavalec magije. Za uspešno dokončanje tako težke naloge se zahteva posebno znanje, ki je skrito pred amaterji ter veliko izkušenj. Le pravi mojster lahko učinkovito odstrani prekletstvo.

Če sumite na prekletstvo, me kontaktirajte. Rešim vaše težave, pomagam se znebiti kakršnega koli zla in negativne naravnanosti.

Čiščenje Čiščenje