Urok

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Zavist, sovraštvo, žeja po maščevanju so večni spremljevalci človeštva. Ljudje so vedno poskušali se spopasti s sovražniki in ljudmi, ki jih preprosto niso marali. Nekateri so to počeli odkrito, drugi so pa zabodli nož v hrbet z zvijačnostjo, spletkami ali celo čarovništvom.

Urok je zlonamerno čarovništvo, katerega cilj je uničenje duševnega in telesnega zdravja človeka ter različnih področij njegovega življenja. Običajno ima urok določen namen, na primer žrtev prikrajšati za uspeh, vendar pogosto po doseganju zastavljenega cilja, delovanje uroka se ne ustavi in kot nevidni parazit še naprej postopoma uničuje žrtev od znotraj, odvzema blaginjo in dobro počutje.

Nenavadne težave v odnosih, neuspehi v poslu, nenadno poslabšanje zdravja, hitro napredovanje bolezni, psiho-čustvene motnje, neupravičena jeza, napadi agresije, izguba moči, depresija, prezir (ravnodušnost) do ljubljenih, pojavljanje odvisnosti (alkoholizem, odvisnost od drog), izrazita moralna degradacija in druge nerazložljive negativne spremembe v značaju in vedenju posameznika lahko kažejo na prisotnost uroka. Obstaja veliko metod za ugotavljanje tovrstnih vplivov, če najdete podobne znake pri sebi, ne smete obupati zato, ker neustavljivega čarovništva ni. Pomembno je, da se pravočasno poišče magična pomoč. Dlje kot urok deluje na človeka, več nesreče mu prinaša. Medicina in psihologija sta v tem primeru neučinkoviti, o čemer se osebno prepriča vsak, ki se s čarovništvom sreča. Dolgotrajna izpostavljenost uroku lahko povzroči resne zdravstvene težave in celo smrt.
Pomembno si je zapomniti, da pri odstranjevanju negativne naravnanosti in uroka ne smete vse upe polagati le na magijo, temveč si morate sami prizadevati za pozitivne spremembe. Nenehen pesimizem, žalostne misli, slaba dejanja do drugih, v prenesenem pomenu, spodbujajo urok in mu pomagajo razkriti uničevalni potencial. Dobro razpoloženje, pozitivna čustva, dobra dela, nasprotno, nekoliko oslabijo urok in po končanem procesu odprave čarovništva prispevajo k hitrejšemu okrevanju in spremembi življenja na bolje.

Če sumite na urok, me kontaktirajte. Pomagam rešiti vaše težave, se znebiti kakršnega koli zla in negativnih stvari.

Čiščenje Čiščenje