vedeževanje

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Uspeh reševanja kakršne koli težke situacije je odvisen od prepoznavanja vzrokov za njen nastanek.

Vsak resen stik z magijo se začne z diagnostiko. Vedeževanje pogosto daje nejasne odgovore, diagnostika pomeni natančno celovito analizo. Omogoča prepoznati vir težav, določiti naravo čarovniškega vpliva, poiskati učinkovite načine kako se znebiti težav, ugotoviti prihajajoče dogodke, perspektive partnerskega ali poslovnega odnosa in še veliko več. Po njeni ravni boste takoj razumeli kdo je pred vami, laik ali pravi mojster.
Tarot karte, rune, nihalo – to so osnovne tradicionalne tehnike vedeževanja. Visoka magija ima učinkovitejša orodja za pridobivanje zanesljivih informacij. Jaz uporabljam fotografijo in poseben ritual.

Naročilo in plačilo.

Profesionalna diagnostika po sliki nima nobene zveze z vedeževanjem, zahteva popolno samoto, tišino, uporabo določenih materialov, koncentracijo in nato prenos prejetih informacij v smiselno besedilno poročilo. To vpliva na mojo zaposlitev in je plačljivo. Cena je odvisna od zahtevnosti naloge ter števila zastavljenih vprašanj.

Znesek, ki ga je naročnik plačal za diagnostiko se upošteva pri drugem morebitnem delu. Ta znesek se odšteje, kar diagnostiko dejansko naredi brezplačno, vendar le za tiste, ki jih ne vodi radovednost ali želja po zabavi, temveč resnična potreba po visokokakovostni pomoči.

Pogosto se name obrnejo s prošnjo, da preverim človeka na prisotnost čarovniških vplivov. Za takšno delo je zelo primerna slika, po možnosti selfie – brez očal, klobukov ali grafične obdelave. Če ni slike, delamo s tem, kar imamo. Vse ostalo je po dogovoru.

Moja diagnostika je večkrat prepričala tudi skeptike. Ne vprašam podrobnosti, ne domnevam ali ugibam, preprosto povem resnično stanje.

Pri izbiri metod za reševanje težav se zanašam na zaključke pridobljene med diagnostiko, ta dva procesa sta neločljivo povezana.

Zaznavanje.

Drug pomemben vidik je subjektivnost ocenjevanja rezultatov vedeževanja ali diagnostike. Ko se obračajo name, mnogi želijo preveriti resničnost lastnih prepričanj. Tako nekateri ljudje s pošiljanjem fotografij ljubljenih pričakujejo lepo zgodbo, da sta si usojena, vendar prejmejo manj prijetne odgovore. Na primer o goljufivosti partnerja in njegovi nagnjenosti k varanju. Drugi ljudje svoje težave povezujejo s točno določenimi posamezniki in jim v zameno želijo slabo, spoznajo pa, da oni sploh niso pravi krivci.

Prejem informacij o resničnem, ne namišljenem stanju ljudje ne sprejmejo takoj. Pri tem je pomembno razumeti, da pri obračanju k magiji ne gre za sladko samoprevaro, temveč za iskanje in sprejemanje resnice, ki je lahko grenka. Informacije, ki jih prejmem le posredujem naprej, ne da bi jih kakor koli izkrivljala. Vendar pa je v večini primerov dovolj, da čustva pustimo ob strani in poskušamo objektivno oceniti situacijo. Človek je sam pozoren na trenutke, ki mu potrjujejo predstavljena dejstva.

Potrebujete natančne, resnične odgovore? Z veseljem vam bom pomagala. Zaupnost je zagotovljena, vsi prejeti podatki se izbrišejo takoj po diagnostiki.