Vrniti Ljubezen

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Mačje pokopališče. Znano delo Stephena Kinga. Za tiste, ki niso seznanjeni z delom ameriškega pisatelja bom na kratko orisala vsebino knjige.

Majhno provincialno mesto. Ob njem je starodavno indijansko pokopališče. Po legendi pokopališče lahko oživi hišne ljubljenčke. Zdravnik, ki se je pred kratkim preselil v to mesto tragično izgubi svojo mačko in sina. Grenkoba izgube je velika, obupan moški izve za pokopališče in se ne ozirajoč na opozorila o možnih posledicah odloči za to, da tam pokoplje mačka nato še svojega otroka. Mrtvi se vračajo ali bolje rečeno, vračajo se njihove fizične lupine ne pa tudi njihova osebnost. Zdravnik, ki se za kratek čas veseli ponovnega snidenja se sooči s čistim zlom, ki uniči njegovo družino.

Pomagajte mi, da dobim nazaj svojega partnerja, pomagajte mi, da dobim nazaj svojo ljubezen. Pogoste zahteve v moji praksi. Stranke, ki to želijo običajno zanemarijo pomembno dejstvo. Vsaka ločitev ima svoj razlog, pogosto več kot samo en. V večini primerov do ločitve ne vodi črna magija, temveč vsakodnevne (psihološke) težave: nasprotja, ki se pojavljajo v paru, medsebojno nezadovoljstvo, utrujenost od odnosov, laži, konflikti, prevare itd. Seznam razlogov je dolg, rezultat je – uničen odnos. S tem se je težko sprijazniti, vendar ljubezen mine in pod pritiskom teh dejavnikov se pospeši proces njene degradacije.

Vplivi čarovništva nedvomno obstajajo. So pa manj pogosti. Glavni razlog za ločitev je osebna prtljaga partnerjev. Zlonamerni zunanji posegi pogosto postanejo katalizatorji za negativno naravnanost, ki se je nabrala v času partnerske zveze. Če se obrnemo na magijo, ljudje zmotno verjamejo, da vrnitev partnerja pomeni tudi samodejno rešitev vseh težav. Temu ni tako, realnost je povsem drugačna. Magična pomoč je najbolj učinkovita v resničnih primerih uničenja odnosov s čarovništvom. Poudarjam, težave morajo biti resnične, ne ustvarjene po lastni domišljiji ali izmišljene s strani brezvestnih vedeževalcev. Odprava škodljivih vplivov čisti dušo in um, omogoča razčiščevanje misli in čustev drug do drugega ter spodbuja premišljeno odločitev o ponovni združitvi. V tem primeru magija ni vsemogočna, le odstrani storjeno zlo, ostalo je v veliki meri odvisno od ljudi samih. Brez kompetentnega popravljanja odnosov, brez popravljanja preteklih napak, konstruktivnega dela na sebi in iskrene obojestranske želje po spremembi se veselje do sprave hitro konča in par se vrne k prejšnjemu načinu življenja, kar poveča tveganje za ponovno ločitev.

Moja načela so nespremenjena, nekdanjih partnerjev ne vračam proti njihovi volji. Če je razmerja konec in ga partner ne želi več, ga prisiliti pomeni škodovati, povzročiti nasilje nad njegovo zavestjo. Takšno početje je predmet črne magije, vsekakor ni zame. Vendar od tistih, ki to počnejo le redki zmorejo dokončati nalogo. Najti jih ni enostavno. Ljudje samo zapravljajo čas in denar. Tisti, ki najdejo prave mojstre se lahko primerjajo z likom v zgoraj omenjenem delu Stephena Kinga. Ker si obupno želijo za vsako ceno vrniti svoje najdražje, v bistvu na razvpitem pokopališču pokopljejo vse dobro, ki je med njima nekoč obstajalo. Da, je možno dobiti kar si želiš, a sreča bo kratkotrajna. Črna magija ne daje novega začetka. Čarovništvo le za nekaj časa zamegli zavest in vrne človeka nazaj, vendar ne prispeva k izginotju nakopičene negativne naravnanosti, prav nasprotno. Dolgoročno to ne prinese velikih koristi.

Izguba racionalnega razmišljanja, ostra sprememba vedenjskega vzorca, konflikti, agresija, škodljivi odvisnosti (alkoholizem, odvisnost od drog), poslabšanje zdravja, težave v karieri, družbenem življenju in druge spremembe na slabše čakajo nekdanje partnerje, ki posežejo po čarovništvu. Naročnike tovrstnih del odgovarjajo posredno in neposredno. Zlo vedno zahteva dvojno ceno. Prvič naročnik plača izvajalcu, nato z nekaj zamude neizogibno plača za opravljeno, če ne s popolnim uničenjem življenja, potem pa z nepričakovanim poslabšanjem stanja na različnih področjih. Ponavljam, verjemite ali ne, vendar ne boste dosegli oživitve odnosa, črna magija ne dela dobrega. Če se vmešate v tujo usodo, zlomite tujo voljo, začasno spremenite dogodke sebi v prid in vrnete nazaj tiste, ki so vas zapustili, na koncu dobite le težave in slab rezultat, pa še po vrhu zaračunane obresti. Ali se to splača? Vsak se sam odloči.

Ljubezenska Magija Ljubezenska Magija