Zahvale Strank

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Resnične ocene strank so jasen pokazatelj učinkovitosti mojega dela.

Janja S. Najlepša vam hvala! Spet ste mi pomagali. Vaše podatke o moškem sem preverila z lastnimi sklepi o njem, če sem iskrena si ne želim zapletati v takšno razmerje. Glede značaja imate popolnoma prav, pri njem ste večkrat opazili racionalnost, togost, včasih celo agresivnost. In vse je bilo tako podrobno opisano. Še enkrat sem se prepričala, da se nisem zaman obrnila na vas, sem se rešila veliko težav. Pa še tako čustvena oseba sem, rada se oprimem nekoga in si v glavi domišljam razne pozitivne scenarije, ki se potem ne uresničijo. Spremenila se bom, vsaj poskusila, bom prišla večkrat.

Lara. Pozdravljeni, Ingrid! Pišem, da se vam zahvalim. Vse, kar ste mi napisali je točno to, kar se je zgodilo. Pred dnevi so mi ponudili službo. Tako kot ste napovedali ponudbo sem prejela do konca leta. Služba bo povezana več z razvojem kot s klasično analitiko. Tudi ste rekli, da služba ne bo povsem v skladu s mojim profilom. Se bliža konec leta in partnerskega odnosa še nimam. Tako kot ste rekli. Hvala za nasvet, ki mi je pomagal, res sem ga potrebovala.

Vika P. Ingrid, vedno se bom z veliko hvaležnostjo spominjala, kaj ste naredili zame. Pred kratkim sem enemu dekletu dala vašo številko. Danes sem imela sanje, smo se pogovarjali o stranki, neki ženski. Glas je bil resničen. Sem pomislila, da moram napisati. Z mano je vse v redu, delam, zraven je mož. Neprijetni ljudje so nas nehali klicati, pozabili so nas, to je pravi čudež. Ne pozabite, da sem se obrnila na vas glede fanta, hoteli so ga odpeljati v prevzgojni dom zaradi slabega vedenja. Kot ste rekli, tam ni bilo nobenih urokov, izkazalo se je, da je problem v materinem življenjskem slogu, zato ga je babica vzela k sebi in fant se je malo umiril, je začel bolje študirati. Zaenkrat bo živel pri njej. Njegova mati se je pomirila. Tudi babica se vam zahvaljuje za diagnostiko, ki je pomagala pri odločitvi.

Helena. Že dolgo casa verjamem, da so nam neki dogodki, situacije, srečanja usojena. In tako me je pot, po precej težkih družinskih in osebnih situacijah pripeljala do Ingrid. Z gotovostjo lahko recem, da sem bila na meji pasti v stanje depresije. Partnerski odnos, težave s financami, zdravjem, negotovostjo, nezaupanjem vase so mi načela dobro počutje in občutek ujetosti, od koder nisem videla izhoda, čeprav sem vlagala ogromno truda v rešitev. Že med samimi seansami sem opazila, da se mi vrača apetit, da se bolje počutim. Težave s prebavo, bolečinami med rebri na levi strani so izzvenele čez noč. Počasi pridobivam na teži. Stvari, katere sem se trudila realizirat, vlagala energijo, so se tekom seans speljale. Do mene so začeli prihajat topli ljudje, ki v meni zbujajo pozabljene lepe občutke. Po analizi partnerskega odnosa me je z prijazno in ljubečo razlago postavila na realna tla. Čeprav je bilo težko sprejet napisano. Pomagala mi je spoznati, da nismo vedno «krivi» mi ali partner. Temveč, da so zadeve veliko globlje. Med obdobjem seans, sem postala bolj odločna. Ravno tako se je pokazala možnost, kako izvedeti več o svojih prednikih. V tem času so se mi zgodile pozitivne spremembe in se še dogajajo. Ingrid, še enkrat hvala.

Olga U. Težko je z besedami opisati mojo hvaležnost, ne marate klepetavosti, zato bom povedala le glavno. Od tistih, ki sem jih kontaktirala v zadnjih letih, je samo Ingrid pomagala rešiti sinove težave. Njegova bivša žena nam je dolgo časa zastrupljala življenja, zdaj pa je to že preteklost. Sinu postopoma gre na bolje. Zelo sem vesela. Ingrid je resna dostojna oseba, razumno plačilo ter odličen rezultat.

Tami L. Minilo je leto od mojega prvega pisma Ingrid. Imela sem bolečine v nogi, ki jih nisem imela nikoli v življenju. Zdravila so za kratek čas olajšala stanje, tudi zdravniki niso rekli nič posebnega, sklicevali so se na težave povezane s starostjo. Vedno sem verjela v magijo, vedela sem, da obstajajo ljudje, ki imajo za to sposobnosti, da lahko pomagajo. Ingrid mi je zelo pomagala. Že po prvi seji bolečine so začeli izginevati, nato postopoma popolnoma izginili. Čeprav je bila med nami ogromna razdalja, doma sem čutila valovi toplote, nekakšna zdravilna energija, ki teče gor in dol po moji nogi. Nemogoče je opisati z besedami, bil je zelo nenavaden občutek. Iz srca se želim zahvaliti Ingrid. Priporočam vsem.

Nastja M. Pozdravljeni, Ingrid, sem nameravala napisati že nekaj dni in zdaj sem našla nekaj prostega časa. V imenu naše celotne družine bi se vam rada zahvalila. Resnično sem upala na rezultat našega dela z vami, vendar tega iskreno rečeno nisem pričakovala. Minili so trije meseci in življenje se je spremenilo. Mož se je vrnil k družini, zdaj imamo dolge medene tedne. Sin je prenehal biti nesramen, začel se je bolje učiti, prinaša dobre ocene, učitelji so ga pohvalili. Našla sem zanimivo službo, plača ni sanjska, ampak kar tečem v pisarno, všeč mi je nova smer. Najlepša hvala za vse, me preplavljajo čustva. So vas poslali od zgoraj.

Gordana S. Ingrid mi ni hotela pomagati. Zavrnila je denar, je rekla, da nimam nič negativnega, težave so namenjene z usodo, menda je zdaj preizkusno obdobje, a kmalu se bo vse končalo samo od sebe. In je res bilo tako. Evo, kako po tem ne verjeti v nadnaravno? Še dobro, da obstajajo pošteni ljudje. Hvala vam.

Anton M. Imel sem velike težave z dekletom. Sprva je bilo vse dobro, nato pa se je odnos začel slabšati, nekega dne je spakirala stvari in odšla k bivšemu možu. V sebi sem jasno čutil, da je nekaj narobe. Obrnil sem se na vedeževalce, učinka pa ni bilo. En čarovnik pa je rekel, da mi nihče ne more pomagati, dekle bo ostalo pri bivšem možu. Nisem obupal in sem iskal naprej. Našel sem spletno stran Ingrid, všeč mi je bila predstavitev informacij, vse kratko in jedrnato. Kontaktiral sem jo in ugotovil kje je težava. Bivši mož po razhodu z njo ni izgubljal časa, takoj ko je izvedel za najino zvezo je začel iskati kako bi naju spravil narazen. Premislil sem o tem, kar so mi povedali, vse se je ujemalo. Intuicija me je spodbudila, da nadaljujem delo z Ingrid, prepričala me je njena resnost. Ni obljubila, da bo vrnila dekle, ampak, da bo odstranila vpliv njenega bivšega moža, nato bo ona izbrala s kom ostane. Smo delali približno dva tedna. Tri tedne kasneje je dekle stopilo v stik (pred tem se me je izogibala, ni odgovarjala na klice, sporočila), rekla, da se je razšla z bivšim. Sva se pogovorila z dekletom in sklenila, da ne bova prehitevala, se bova srečala kot prijatelja, da vidimo, kam nas bo to pripeljalo. Po dveh mesecih sva spet skupaj. Razlika med njenim stanjem zdaj in prej je očitna. Ona sama pravi, da je bila kot v spanju, so se nanjo zgrnile številne težave o katerih ni želela govoriti, medtem bivši mož je izkoristil priliko. Ena stvar ni jasna, če imaš nekoga rad, zakaj mu škodovati s čarovništvom? Bog naj mu razsodi, še dobro, da so težave v preteklosti. Ingrid se želim zahvaliti za opravljeno delo, za vrnitev ljubljene osebe in priložnost, da poskušam zgraditi boljšo prihodnost.

Aleksandra P. Z možem sva imela konflikt. Protislovja so se stopnjevala, prepiri so postajali vse pogostejši, bila sva na robu ločitve. Skupaj sva bila pri družinskem psihologu, vendar ni pomagalo. O težavah sem se pogovarjal s prijateljico, dala mi je telefonsko Ingrid ter povedala, kako je pomagala rešiti težavo z njenim bivšim moškim. Nato sem kontaktirala Ingrid. Najprej je naredila diagnostiko, opozorila na skrite razloge za najin slab odnos z možem. Sem delala po navodilih Ingrid. Minili so trije meseci in odnosi v družini so se opazno izboljšali, postopoma sva vrnila izgubljeno srečo. Ali sem hvaležna? Ja, zelo. Ko ocenjujem pretekle dogodke, razumem, da mi je takrat preprosto odprla oči o resničnem stanju v zakonu. Zdaj lahko rečem, da sama tega ne bi naredila. Najlepša hvala.

Sabrina K. Po Ingridinem delu so bili trije odzivi na moj življenjepis. Prvi predlog je delo na daljavo. Pogoji so zelo dobri, a zahtev je veliko, nisem odgovorila, bala sem se, da ne bi zmogla take zaposlitve. Pri drugi ponudbi sem opravila testno nalogo, obljubili so mi, da bodo poklicali nazaj. Pri tretji ponudbi za delo sem šla dva razgovora, pa sem dobila službo. Kar me veseli je plača dobra, delovno mesto pa ni daleč. Moje razpoloženje je odlično. Tri mesece zatišja, nič primernega, sem si mislila, da me ne bodo vzeli zaradi starosti, ampak je šlo. Ingrid, hvala lepa za pomoč.

Aleksandra O. Pozorno sem prebrala vašo analizo mojih nedavnih življenjskih dogodkov. Hvala za vašo neposrednost in poštenost. Upam, da bom uspela rešiti vsa vprašanja v zvezi z delom, tukaj imate popolnoma prav, morali bi me ceniti kot strokovnjakinjo in ustrezno plačati moje storitve. Prav tako si bom bolj prizadevala izboljšati svoje osebno življenje. Zelo si želim družino. Mislim, da mi bo uspelo. In vse kar ste povedali o nekdanjem partnerju je res, on je tak kot je in se ne bo spremenil. Zelo sem vesela, da sem vas našla. To je pravi čudež. Pomagali ste mi razumeti, da sem morala iti skozi te situacije v preteklosti, iz njih potegniti prave zaključke za boljšo prihodnost. Še enkrat vam izražam globoko hvaležnost, želim vam srečo in vse dobro!

Gorazd D. Že od srednje šole sem čutil osamljenost: v množici, med prijatelji in celo z družino. Poleg tega sem imel veliko smolo z dekleti. Če sem nekoga srečal, se je razmerje hitro končalo iz dveh razlogov: dekle je nenadoma izgubilo zanimanje ali pa sem začel čutiti nekakšno nerazložljivo sovražnost. Do 37 leta nisem bil nikoli poročen in nisem imel otrok. Bile so le kratkotrajne zveze. Ne, nisem obupal, sem poskušal živeti aktivno, obiskoval psihologa, upošteval njegove nasvete, a na osebni ravni se ni nič spremenilo, osamljenost ni izginila, nasprotno, še naraščala. Težko je bilo gledati srečne pare in misliti, da tega nikoli ne bom imel. Pa sem šel k vedeževalkam. Nekateri so trdili, da so moji sovražniki naredili čarovništvo, drugi pa spet krivili eno od mojih nekdanjih deklet. To je bilo čudno slišati, ker nisem nikomur želel nič slabega in ničesar nisem naredil, nasprotno, vedno sem poskušal pomagati ljudem. Z mano sta delala dva čarovnika, ki sta me očistila čarovništva, učinek je bil boljši kot pri psihologu, vendar kratkotrajen. Sem čutil več moči, moje razpoloženje se je za nekaj časa izboljšalo, nato pa se je vrnil občutek osamljenosti. Ko sem nadaljeval z iskanjem nekoga, ki bi lahko resnično pomagal, sem našel spletno stran Ingrid. Takrat, ko je Ingrid naredila vpogled v mojo situacijo, je rekla, da nihče ni uničil mojega življenja, ampak so ga uničili mojemu očetu. Kot se je izkazalo, so ga prekleli in mu želeli, da ostane osamljen in pozabljen. Vse to se je zgodilo še pred mojim rojstvom. Prekletstvo je šlo po moški liniji, nato prešlo name. Povedala mi je, kdo in kako je to naredil, izpostavila podrobnosti o moji družini, ki jih ni mogla vedeti. Moj oče je bil zelo družaben človek, a po težki ločitvi od matere kot da so ga zamenjali. Postal je zaprt vase in je ostal sam. Je umrl leta 2021. Že med pogovorom z Ingrid sem začutil, da sem končno našel strokovnjaka in njena diagnostika me je povsem prepričala. Prosil sem jo, naj dela z mano. Reševanje prekletstva je trajalo skoraj mesec dni, v tem obdobju sem občutil kaj je pomeni prava obredna magija. Ne bom razkril podrobnosti, samo povem kakšne spremembe sem doživel. Najprej sem prenehal razmišljati o preteklih težavah. Dolga leta sem bil osamljen, a v resnici je to bila notranja osamljenost, ob meni so bili sorodniki in prijatelji. V našem svetu so ljudje, ki so veliko manj srečni kot sem jaz. Depresivno stanje in neprijetne misli so izginile, izginil je strah, da bom za vedno ostal sam. Tudi fizično se počutim veliko bolje, kot če bi teža padla z mojih ramen. Do pozitivnih sprememb je prišlo tudi na poslovnem in delovnem področju. Najpomembneje pa je, da sem dva meseca po končanem čiščenju v družbi prijateljev spoznal dekle in sedaj sva skupaj že skoraj 8 mesecev. Zaenkrat je med nama vse v redu, delava načrte za nadaljnjo skupno prihodnost. Zdi se, da bom počasi našel svojo srečo, za kar sem zelo hvaležen. Sem prepričan, da Ingrid nisem našel po naključju, do nje me je pripeljala sama usoda.