Zakaj Jaz

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Časi minevajo, obdobja se spreminjajo, magija pa ostaja sestavni del našega sveta. Zmeraj se najdejo tisti, ki jo bodo uporabljali v dobro ali slabo. K mojim prednikom so se obračali za pomoč z vprašanji, ki jih sami niso mogli rešiti. Nadaljujem njihovo delo. Že vrsto let pomagam ljudem v najtežjih situacijah.

Imate čudne težave? Uničene odnose, težave pri delu, konflikti v službi, ostro poslabšanje zdravja? Morda je to zaporedje nesrečnih dogodkov, a če intuicija pravi drugače, bodimo pošteni. Naključij ni, vedno obstaja vzrok. Skupaj bomo premagali vašo težavo.

Zakaj jaz?

Sem vljuden, spodoben, ciljno naravnan in odgovoren človek. To so lastnosti, ki jih cenim pri drugih. Nimam opravka z slabimi, nemoralnimi ljudmi.

Delo z zapuščino prednikov ni moj edini življenjski dosežek, o čemer pričajo moja medicinska izobrazba, ljubezen do umetnosti, osebna ustvarjalna prizadevanja, pa tudi nenehna želja po novem znanju. Vendar ne povzdigujem svojih sposobnosti, ampak preprosto delam tisto, kar je v moji moči.

Nimam računov na družbenih omrežjih, ta pot vodi v nečimrnost in ošabnost. Niste prišli k blogerju-ezoteriku, ne pozabite, da ste prišli po pravo pomoč.

Vsak resen začetek v magiji se začne s podrobno analizo situacije, tako imenovano diagnostiko. Pri tem ne postavljam nepotrebnih vprašanj, ne domnevam, ne ugibam, namreč jasno orišem situacijo kaj se dogaja in zakaj je do tega prišlo. Marsikdo ne mara slišati resnice o sebi ali bližnjih, vendar ključ rešitve iz stiske se skriva ravno v njej.

Metode, ki jih uporabljam so skrbno preverjene z izkušnjami preteklih generacij in leti samostojnega dela. Včasih je stranka sposobna sama rešiti težave, takrat je moja pomoč omejena na posvetovanje, posredovanje potrebnih informacij in spremljanje izvajanja.

Pomagam ljudem, jim prinašam svetlobo, dobroto, učinkovito rešujem najtežje težave. Moje delo ne povzroča škode ali prisilnega vračanja nekdanjih partnerjev, fizičnega in duhovnega uničenja sovražnikov, tekmecev v ljubezni in poslu. Ne počnem takšnih stvari.

Moja pomoč je na voljo vsem, plačilo je enako za vse ne glede na socialni status. Delam, dokler ne dobim dogovorjenega rezultata. Pomembna točka: nikoli nisem vzela in ne bom vzela zadnjega denarja, oziroma sem kategorično proti plačilu z denarjem, ki ga stranka vzame na kredit. Če ste v težkem finančnem položaju, ne hitite z ustvarjanjem novih dolgov, bolje se je osredotočiti na to, da se znebite obstoječih. Nezaključene finančne obveznosti so veliko breme.

V rubriki Zahvale Strank si lahko preberete vtise tistih, ki so me že kontaktirali, seveda le nekatere od njih. Brez hvalnic napisanih po naročilu in osladnega laskanja, le iskrene besede hvaležnosti, objavljene z dovoljenjem strank. Bi radi z mano delili svojo izkušnjo? Tudi vaša zgodba lahko objavljena med drugimi.

Nikogar ne silim v nič, ničesar ne zahtevam ter ne preganjam. Našli ste mojo spletno stran, prišli do mene, ponujam magično pomoč, vi se odločite ali jo boste sprejeli.