Zlobno Oko

slovenija magija, visoka magija, bela magija, vedeževanje, ingrid

Zlonamerno oko ali zlobno oko je preprosta in zelo pogosta oblika negativnega vpliva.

Mnogi zaradi nevednosti zlobno oko enačijo z urokom, kar seveda ne drži. Oglejmo si ključne razlike.

Zlonamerno oko se naredi le pri osebnem stiku. Ta vrsta vpliva je običajna, tako rekoč vsakdanja, z njo se lahko sooča skoraj vsak. Včasih po srečanju (pogovoru) z nekom človek začuti močno spremembo razpoloženja, šibkost, slabo počutje ali se pojavi kakšna težava. Tako se kaže učinek zlobnega očesa. Urok ne zahteva prisotnosti človeka.

Zlonamerno oko se rodi predvsem iz zavisti, prikritega sovraštva, ne zahteva čarovniških obredov in se izvaja z miselnim ali verbalnim sporočilom. Urok temelji na negativnih čustvih, vendar samo z željo ne bo deloval, so potrebne določene veščine.

Zlobno oko nima močnega destruktivnega potenciala, njegov učinek je kratkotrajen. Urok ima veliko več resnejših posledic z poslabšanjem fizičnega in duševnega stanja. Kot nevidni parazit postopoma uničuje integriteto človeka od znotraj.

Za nastanek zlobnega očesa včasih zadostuje že običajna pohvala, izrečena v neugodnih okoliščinah. Urok je izključno čarovniški učinek, grobo vmešavanje v usodo drugega človeka, se vedno izvaja z zlonamernimi nameni.

Človek si lahko sam naredi zlonamerno oko. Ljudje si pogosto škodujejo s svojo notranjo negativnostjo, nizko samopodobo in pristransko samokritičnostjo. Urok je v veliki večini primerov posledica premišljenega ravnanja nekoga drugega.

Ni se težko braniti ali znebiti zlonamernega očesa, navaden človek se lahko zelo dobro spoprime s tem. Odstranjevanje uroka je precej zapleten proces. Nestrokovno posredovanje bo samo poslabšalo situacijo.

Če sumite na prisotnost zlonamernega očesa, me kontaktirajte. Rešim vaše težave, pomagam, da se znebite kakršnega koli zla in negativne naravnanosti.

Čiščenje Čiščenje